Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Düzce'de yoldan çıkan otomobil karşı şeritten gelen araç ile çarpıştı

        Düzce Akçakoca karayolu Şifalı su mevkiinde bir otomobilin yoldan çıkıp karşı şeritten gelen araca çarpması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

        Edinilen bilgilere göre, kaza Düzce Akçakoca D-655 karayolu Şifalı su mevkiinde meydana geldi. Düzce'den Akçakoca istikametine gitmekte olan İsmail Pınar idaresindeki 34 EA 1808 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak karşı şeride geçerek Akçakoca'dan Düzce istikametine gitmekte olan Şeref Ali D. idaresindeki 81 KD 9365 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın da etkisiyle İsmail Pınar idaresindeki otomobil ters dönerek durdu.

        SAĞLIK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

        Kazayı gören vatandaşların durumu 112 Sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine bölgeye sevk edilen ambulanslar kazazedelere müdahale etti. İsmail Pınar olay yerinde hayatını kaybederken, diğer aracın sürücüsü Şeref Ali D. ile yanında bulunan Alim T. ağır yaralandı.

        Yaralılar ambulansla Düzce'deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, İsmail Pınar'ın cesedi morga kaldırıldı. Kaza ile ilgili Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatılırken, kaza nedeniyle belli bir süre trafiğe kapanan yol araçların yoldan çekilmesi ile trafiğe açıldı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ