Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Samsun'da yaşayan lise öğrencisine ulaşılamıyor

        Samsun'un Bafra İlçesi'nde 3.5 ayı aşkın süre önce çarşıya gitmek için çıktığı evine bir daha dönmeyen lise öğrencisi 16 yaşındaki Fatma Yursel'in ailesi hayatından endişe ediyor.

        Bafra İlçesi Balıklar Mahallesi'nde yaşayan 6 çocuklu Gülhanım- Eyüp Yursel çiftinin çocukları lise 3'ncü sınıf öğrencisi Fatma Yursel geçen 13 Temmuz günü öğleden sonra çarşıya gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Kızlarının akşam eve dönmemesi üzerine anne ve babası endişelenmeye başladı. Telefonla kızlarına ulaşamayan aile soluğu jandarmada aldı. Jandarmaya kayıp başvurusu yapıldı. Kendi imkanları ile de kızlarını arayan 52 yaşındaki Eyüp ve 40 yaşındaki Gülhanım Yursel çifti bir sonuç alamadı.

        KAÇIRILDIĞI ŞÜPHESİ

        Her gün kızının dönmesini bekleyen gözü yaşlı anne Gülhanım Yursel, onun hayatından endişe ettiğini söyledi. 3.5 aydan fazladır kızından hiçbir haber alamadıklarını söyleyen Gülhanım Yursel şöyle dedi:

        "Kaybolduktan sonra aramadığımız yer kalmadı. Kızımın kaçırıldığını düşünüyorum. Kendi gitse kesinlikle bana haber verirdi. Bir telefon bile etmedi. Kızımın erkek arkadaşı yoktu, hiç bir sıkıntısı yoktu. Bize hiç bir şey söylemedi. Benim çocuğumu ölü diri bana versinler. Bütün büyüklerimizden yardım istiyorum. her gün evimizin penceresinden evladımın yolunu gözlüyorum. Çık gel yavrum neredeysen."

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ