Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde tabancalı intihar girişimi

        15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde elinde silahla etrafa ateş açtıktan sonra araçları durdurmaya çalışarak intihara kalkışan erkek bir şahıs, müzakereci ekip tarafından ikna edildi. İntihar girişimi nedeniyle bir süre çift taraflı olarak kesilen trafik, şahsın ikna edilmesinin ardından tekrardan açıldı.

        15 Temmuz Şehitler Köprüsü Avrupa'dan Anadolu'ya geçiş güzergahında silahıyla birlikte intihar etmek isteyen bir şahıs nedeniyle polis ekipleri alarma geçti. Vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen ekipler şahsın rastgele ateş etmesi üzerine 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü çift taraflı trafiğe kapattı.

        Yaklaşık 15 dakika trafiğe kapalı kalan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde geçişler kontrollü bir şekilde sağlanmaya başlarken şahsı ikna etmek için olay yerine müzakere ekipleri geldi. Müzakere ekiplerinin ikna çabaları sürerken şahsın başına silah dayadığı görüldü.

        Kısa bir süre sonra köprüye gelen müzakereci ekibin ikna çalışmaları devam ederken şahsın başına silah dayadığı görüldü. Köprü trafiği yaklaşık 15 dakika kapalı kaldıktan sonra polis tarafından kontrollü bir şekilde verildi. Ekiplerin ikna çabaları sürdüğü esnada köprü tekrardan trafiğe kapatıldı. Çalışmalar devam ederken polis zırhlı polis araçlarıyla da önlem aldığı görüldü.

        Öte yandan şahıs, yaklaşık 1 saat sonra ikna edilerek köprünün balkon kısmından alınması sonrasında polis aracıyla ifadesi alınmak üzere Köprü Koruma Şube Müdürlüğüne götürüldü. Şahsın polise verdiği ifadesinde, "İhanete uğradım" dediği öğrenildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ