Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da polis peçeli `tırnakçıyı" arıyor

        Bursa'nın İnegöl İlçesi'ndeki bir telefoncuda, ‘tırnakçılık' olarak adlandırılan yöntemle 100 lira çalan peçeli kadın, güvenlik kameraları tarafından tespit edildi. Polis, hırsızlık yapan kadını arıyor.

        Hırsızlık olayı, geçen Cuma günü Ahmet Akyollu caddesi Sani Konukoğlu Cami yakınlarındaki telefon ve aksesuarları satan işlerinde meydana geldi. İşyerine giren peçeli bir kadın, görevlilerden Mustafa B.'nin yanına giderek kulaklık istedi. 4 yaşlarındaki çocuğunu da yanında getireni kadın, kulaklıkları almak için 200 TL'lik banknot verdi. İşyeri çalışan Mustafa B., kulaklıkların ücretini alarak para üstünü kadına verdi. Bu sırada peçeli kadın, kulaklıkları almaktan vazgeçtiğini söyleyerek parasını istedi. Aldığı para üstünü geri verdiği sırada arasından 100 lirayı el çabukluğu ile alıp para üstünü teslim eden peçeli kadın, verdiği 200 lirayı alıp hızla kayıplara karıştı.

        EL ÇABUKLUĞUYLA PARALARI ÇALDI

        Olayın hemen ardından kasadaki paraları sayan işyeri çalışanı Mustafa B., kasadan 100 liranın eksik olduğunu fark etti. Mustafa B. güvenlik kamera görüntülerini izleyince peçeli bir kadının 100 lirayı çaldığını fark ederek, polise haber verdi. Mustafa B. bir peçeli kadının çocuğu ile birlikte gelerek telefon kulaklığı almak istediğini söylediğini belirterek, şöyle dedi:

        "Kulaklığını verdim. Bana 200 lira verdi. Para üstünü verdim. Hemen sonrasında ise almaktan vazgeçti ve parasını geri istedi. Ben de 200 lirayı verdim. El çabukluğu ile para üstünden 100 lira almış, fark edemedim."

        Güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polis peçeli hırsızı arıyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ