Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Tıp fakültesi öğrencisi Enis Eren kayıp

        Malatya'da kaldığı evden 24 Ekim'de yürüyüşe çıkmak için ayrılan İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Enis Eren'den bir daha haber alınamadı. Yanına cep telefonu ve cüzdanını almayan gencin yakınları gelecek iyi bir haberi bekliyor.

        İnönü Üniversitesi Tıp Fakülsi 1. sınıf öğrencisi Enis Eren, 24 Ekim'de üniversite kampusunun karşısında bulunan öğrenci evinden saat 07.00 sıralarında yürüyüş yapmak için çıktı. Cep telefonunu ve cüzdanını almayan gençten bir daha haber alınamadı. Ailesi Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yaşayan Enis Eren'in bulunması için AFAD ekiplerinin yaptığı çalışmalarda da bir sonuç çıkmadı. Venk Mahallesi'nin üst kısmındaki bölgede çobanlık yapan bir kişinin 28 Ekim'de Enis Eren'i gördüğünü öne sürerek "Kendi kendine konuşuyordu" dediği öğrenildi. Arama çalışmalarında 31 Ekim'de ise yine Venk Mahallesi yakınında gencin ayakkabılarının bulunduğu belirtildi. Ancak çevrede yapılan çalışmalarda gence ulaşılamadı.

        Kayıp gencin bulunması için arazi çalışmaları esnasında Büyükşehir Belediyesi'nin de drone ile destek verdiği ve bazı bölgelerin havadan görüntülü olarak kontrol edildiği kaydedildi. Kayıp gencin, daha önce psikolojik rahatsızlık geçirdiği, bu hastalığının tekrar nüksetmesi sonucu kontrolünü kaybetmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

        Ferdi DURDU/MALATYA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ