Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eskişehir'de kadın kuaförlüğü yapıyordu lösemili çocuklar için örümcek adam oldu
        8

        "Örümcek adam" kıyafetiyle bu işi yapma fikrinin izlediği bir videonun ardından ortaya çıktığını belirten Uysal, "İnternette, Amerika'da endüstriyel dağcılık yapan birinin, lösemili çocuklar için hastane camlarında örümcek adam kostümüyle gösteri yaptığını görmüştüm.

        9

        3 sene önce bu fikirle yola çıkarak şirketimi kurdum ve devam ediyorum. Elbette bu tarz bir kıyafetle binaların üzerinde çalışan birisi insanların dikkatini çekiyor. Aslında bu kıyafet sayesinde kendi reklamımı kendim yapıyorum diyebilirim." ifadelerini kull

        10

        Lösemili çocuklar için hastanenin camlarını silen Amerikalı gönüllü gibi kendisinin de Eskişehir ya da farklı bir ilde hastaları mutlu etmek adına elinden geleni yapmak istediğini vurgulayan Uysal, bu tarz bir aktivitede ücretsiz yer almaya hazır olduğunu kaydetti.

        11

        Eşinin yaptığı işin riskli olduğunu ifade eden Ümit Uysal ise işlettikleri kuaförde birlikte çalıştıkları eşinin, daha sonra sevdiği ve istediği mesleğe yöneldiğini söyledi.

        12

        Uysal, "Ben de eşimin annesi de aslında bu işi tasvip etmiyoruz. Çünkü korkuyoruz. Tamer bu konuda ikna edilebilir birisi değil. 'Yapma' desek de bu işi severek yapıyor. Aksine ben de yüksekten çok korkan birisiyim. Her işe gittiğinde başına bir iş gelmesin diye dua ediyoruz." dedi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ