Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da eşini öldüren koca tutuklandı

        Adana'da odaya saklanan eşini kapıya ateş ederek kalbinden vurup ölmesine neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan koca tutuklandı. Zanlı adliyeye sevk edilirken, "Ciğerim yanıyor, evim yıkıldı" diye gözyaşlarına boğuldu.

        Edinilen bilgiye göre, olay 6 Kasım akşamı Yüreğir ilçesine bağlı Tahsilli Mahallesi 2531 sokakta meydana geldi. İddiaya göre Ümmühan K. (46), eşi Ahmet (47) ile kızı Medine tarafından yaralı olarak Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Ağır yaralı olarak müdahaleye alınan Kılıç, hayatını kaybetti. Koca Ahmet K.'da hastane önünde eşi için ağlayarak eşini kendisinin vurmadığını ileri sürdü. Ancak bir süre sora polisler tarafından gözaltına alındı.

        ELİNDE BARUT KALINTISI ÇIKTI

        Cinayet Büro'da sorgulanan Ahmet K. suçunu itiraf etti. Elinde de tabancanın ateşlenmesi sırasında oluşan barut kalıntısı çıktı. İlk ifadesinde karısını kendisinin vurmadığını ileri süren Ahmet K. çapraz sorguda eşini kendisinin vurduğunu ancak yanlışlıkla olduğunu söylediği öğrenildi. Polis yaptığı araştırmada Ahmet K. ile eşinin akşam Ahmet K.'nın başka bir kadınla ilişkisi olduğu ve kadının hamile olduğunu öğrendiği için tartıştığı, tartışma kavgaya dönüşünce kadının kendisini odaya kilitlediğini belirledi.

        Polis kadın kendini odaya kilitleyince Ahmet K.'nın tabanca alıp eve tekrar geldiği ve eşi kapıyı açmayınca kapıya iki el ateş ettiği kapının arkasında olan eşinin açılan ateş sonucu kalbinden ve elinden vurulduğunu belirledi. Bu tespitlerin ardından Ahmet K. eşini öldürmek için kapıya ateş açmadığını, korkutmak ve kapıyı açmak için ateş ettiğini söylediği öğrenildi. Ahmet K. ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Ahmet K. basın mensuplarının "Eşini neden öldürdün" sorusu üzerine, "Kasıtlı hiç bir şey yok. Ne söyleyim ciğerim yandı. Evim yıkıldı. Kasıtlı bir şey yok kaza oldu sadece" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

        Tutuklanan zanlı, adliye çıkışında da gözyaşlarına boğuldu.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ