Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Düzce'de portakal yüklü TIR yandı

        Düzce'de TEM'de hareket halindeyken balataları ısınan portokal yüklü TIR'ın dorsesi alev aldı. Sürücü Mehmet Sıddık Demir'in gözyaşları içinde izlediği yangın itfaiye tarafından söndürüldü.

        Yangın, 14.30 sıralarında TEM Otoyolu Kaynaşlı Mevkii'nde meydana geldi. Mersin'den İstanbul'a giden Mehmet Sıddık Demir yönetimindeki 31 V 2745 plakalı portakal yüklü TIR'ın ısınan balataları tutuştu. Dumanları fark eden sürücü Demir, dorseyi TIR'dan ayırırken çekiciyi emniyet şeridine çekti. Demir, itfaiyeden yardım isterken alevler dorseye sıçradı. İtfaiyeden önce gelen Karayolları ekipleri, yangın tüpleriyle alevlere müdahale etti. Ancak yangını söndürümedi.

        Daha sonra gelen Düzce ile Kaynaşlı Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Bu sırada sürücü Demir, dorsenin ve tonlarca portakalın yanmasını gözyaşlarıyla izledi. İtfaiye kısa sürede yangını söndürdü. Ancak dorse ve portakallar büyük oranda yandı. Demir, "Dorseden bir anda dumanlar yükselmeye başladı. Alevler bir anda dorseyi sardı. Ne olduğunu anlayamadım" dedi.

        Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ