Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kocaeli'de Hasan İlker silahla başından vurulmuş halde bulundu

        Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 37 yaşındaki Hasan İlker tabanca ile kafasına ateş edilerek öldürüldü. Su birikintisinin yanında cesedi bulunan Hasan İlker'in cebinden çıkan banka dekontunda ismi yazan kişi gözaltına alındı.

        Akşam saatlerinde, Körfez Yukarı Hereke Mahallesi'nde bulunan su birikintisinin kenarında kafası suyun içerisinde olan bir erkek cesedi bulundu.

        Dün çevrede oyun oynayan çocukların cesedi gördüğü, korktukları için ailelerine söyleyemediği, bugün ise ailelerine haber verdiği öğrenildi.

        Çocukların aileleri jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri tabanca ile kafasına ateş edilerek öldürülen kişinin cesedini su birikintisinden çıkardı.

        Ceset üzerinde yapılan incelemelerde cebinden bir bankaya ait dekont içine sarılmış esrar çıktı. Cesedin üzerinden ayrıca iki adet iskambil kağıdı çıktı. Dekontu inceleyen jandarma, dekontun üzerinde ismi yazılı olan F.D.'yi gözaltına alıp olay yerine getirerek cesedi teşhis ettirdi. Cesedin Hasan İlker'e ait olduğu belirlendi.

        Gözaltına alınan F.D. jandarmaya Hasan İlker'i üç gün önce gördüğünü, üç gündür kendisinden haber alamadığını söyledi. Jandarma su birikintisinin olduğu yerde silah olabileceği düşüncesiyle suyu boşaltırken, ekipler çamur olan alanın kuruması için bir süre aramaları durdurdu. Ekipler sabah tekrardan aramalara başlayacak. Soruşturma devam ediyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ