Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gaziosmanpaşa'da iki kişiye ait ceset bulundu

        Gaziosmanpaşa'da 43 yaşindaki Yılmaz Evliya ve 31 yaşindaki Kübra Kargın ölü bulundu. Polis, Evliya'nın Kargın'ı öldürdükten sonra intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

        Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi'nde önceki gün meydana gelen olayda, inşaat işleriyle uğraşan 43 yaşındaki Yılmaz Evliya'dan yaklaşık bir haftadır haber alamayan yakınları, Sarıgöl Mahallesi Ordu Caddesi'nde bulunan sitedeki daireye geldiler. Tüm uğraşlara rağmen kapı açılmayınca olay yerine çilingir çağrıldı.

        YATAKTA CESETLERLE KARŞILAŞTILAR

        Çilingirin kapıyı açmasının ardından içeri giren Evliya'nın yakınları yatak odasında Yılmaz Evliya ve Kübra Kargın'ın cesetleriyle karşılaştılar. Olay yerine çağrılan polis ekipleri yaptıkları incelemede genç kadının cesedinin çürümesi nedeniyle nasıl öldürüldüğünü belirleyemedi. Evliya'nın ise kafasından tek kurşunla ölmüş olduğunu belirledi. Tabancanın ise yatakta Evliya ve Kargın'ın cesetlerinin yanında bulunduğu öğrenildi.

        Her iki cenazede otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken polis, Evliya'nın Kargın'ı öldürdükten sonra intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ