Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya'da bir alışveriş merkezinde yabancı uyruklu hırsız yakalandı

        Antalya'da alışveriş merkezinin güvenlik kameralarını internet üzerinden cep telefonundan kontrol ederken içerde bir kişi olduğunu gören mağaza sorumlusunun ihbarı üzerine harekete geçen polis, hırsızı suçüstü yakaladı.

        Olay, Muratpaşa ilçesi Güllük Caddesi üzerindeki 5 katlı alışveriş merkezinde saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Sabah erken saatte babasıyla birlikte televizyon izlemek için kalkan mağaza sorumlusu Yılmaz Çağlar, cep telefonundan güvenlik kameralarından işyerini kontrol etti. Mağazada bir kişi olduğunu fark eden Çağlar, hırsızın güvenlik kamerasını da kırmaya çalıştığını gördü. Önce polisi arayan Yılmaz Çağlar, daha sonra babasına işyerine hırsız girdiğini ve gitmeleri gerektiğini söyledi.

        Polisle birlikte işyeri önüne gelen Yılmaz Çağlar, güvenlik güçleriyle alışveriş merkezine girdi. Kısa süren aramanın ardından hırsız işyerinin beşinci katında saklanırken bulundu ve gözaltına alındı. Hırsızın yabancı uyruklu olduğu ortaya çıktı. Alışveriş merkezine maddi hasar verdiği tespit edilen hırsız, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ