Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kütahya'da bir baba öz oğlunu ezdi

        Kütahya'da otomobil yüzünden tartıstığı 46 yaşındaki babası Muammer D.'nin, kullandığı araçla çarptığı oğlu 21 yaşındaki Ahmet D., yaşamını yitirdi.

        1 Kasım günü Yunus Emre Mahallesi Çitlenbik Sokak üzerinde meydana gelen olayda, eşiyle boşanma aşamasında olan Muammer D. kendisinden ayrı yaşayan eşi ve oğluna ait otomobile el koydu. Bunun üzerine Muammer D.'nin oğlu Ahmet D. annesi ve kardeşiyle babasının evine gelerek otomobili istedi. Evde çıkan tartışma sonrası Ahmet D. annesi ve kardeşini alarak evden çıkıp yaya olarak yürümeye başladığı sırada, öfkeli baba arkalarından çıktığı otomobil ile oğlu Ahmet D.'ye çarpıp üzerinden geçtikten sonra, aracı bırakıp olay yerinden yaya olarak kaçtı.

        İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Ahmet D.'yi ilk müdahalenin ardından ambulansla DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Ağır yaralı genç yoğun bakımdaki 9 günlük yaşam mücadelesini kaybederek yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden Ahmet D.'nin çok sayıda yakını hastane bahçesine gelerek sinir krizi geçirdi.

        Baba Muammer D. olaydan bir gün sonra sevkedildiği Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakılmıştı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, baba Muammer D.'nin yakalanması çalışmalarına başlanıldığı öğrenildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ