Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gaziantep'te silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

        Gaziantep'te aralarında husumet bulunan akraba iki aile arasında tüfek, taş ve sopaların kullanıldığı laf atma kavgasında 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

        Gaziantep'de akraba oldukları öğrenilen Danabaş ve Özdemir aileleri Çarşamba gecesi oturdukları Perilikaya Mahallesi'ndeki sokakta karşılaştılar.

        İki tarafın birbirlerine laf atmaları üzerine tartışma çıktı. Tartışmaya diğer aile bireylerinin de katılmasıyla tüfek, sopa ve taşların da kullanıldığı kavgaya dönüştü.

        Kavgada Hasan Ö. (56), evinden aldığı av tüfeğiyle hasımlarına ateş açtı. Şaban D. (54) ile eşi Fatma D. (48) açılan ateş sonucu isabet eden saçmalarla, Ahmet Ö. ise aldığı darbelerle yaralandı.

        Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve 112 acil servis ekipleri sevk edildi.

        Polis ekipleri iki tarafı güçlükle ayırırken, sağlık görevlileri ise yaralıları ambulanslarla Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırdı.

        Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Şaban D., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

        Polis, olay yerinde yaptığı incelemelerde kavgada kullanılan tüfek ve sopalara el koyarak, Hasan Ö. ve oğlu Mehmet Ö.'yü gözaltına aldı.

        Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        Yusuf KILIÇ / GAZİANTEP

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ