Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Muhtarlarla sağlıklı iletişim kurmak için cep telefonu dağıttı

        Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, daha sağlıklı iletişim kurabilmek için 179 muhtara cep telefonu hediye etti.

        Can, belediye tesislerinde muhtarlarla bir araya gelerek, belediyenin hizmetlerini anlattı. Can, muhtarların kendi aralarında ve belediye müdürleriyle haberleşmeleri için telefon dağıttıklarını, telefonlardan bin dakika belediye ile 50 dakika da her yöne ücretsiz konuşacaklarını söyledi.

        Telefonlarda 1 GB internet paketi de bulunduğunu vurgulayan Can, "Muhtarlarımız whatsApp ve messenger üzerinden de dilek ve temennilerini yazabilecekler." dedi.

        Muhtarların mesai arkadaşları olduğunu ifade eden Can, şöyle konuştu:

        "Kendileri ile daha iyi irtibatta olabilmek için 179 mahalle muhtarımıza telefonlarını teslim ettik. Haftanın 7 günü 24 saat telefonlarımız açık. Hiçbir ayrım yapmadan tüm mahallelerimize eşit hizmet için mücadele ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Muhtarlar bizlerin mahallelerdeki gözümüz, kulağımızsınız. Sorunları ve yapılacak olanlarla ilgili vatandaşla aramızdaki köprülersiniz. Sizlerle daha iyi irtibatta kalabilmek için sizlere telefon verme kararı almıştık. Bugün telefonlarınızı sizlere teslim ettik. Bu telefonlarda oluşturduğumuz rehberlerde diğer mahalle muhtarlarımıza ek olarak belediyemizdeki daire müdürü arkadaşlarımızın numaraları, başkan yardımcılarının numaraları ve benim numaralarım da kayıtlı. Bu telefonlar aracılığıyla birbirimizle 24 saat irtibat halinde olacağız ve vatandaşlarımızın sorunlarını birlikte çözeceğiz, hak ettikleri hizmetleri en kısa sürede kendilerine ulaştıracağız."

        Can, konuşmanın ardından Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü'ye telefonunu hediye ederken, Güllü de Can'a çiçek takdim etti.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ