Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İntihara kalkıştığı silahla Asayiş Şube Müdürü´nü yaralayan genç tutuklandı

        İntihara kalkıştığı silahın ateş alması sonucu Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Şinasi Kılıç'ın başından yaralanmasına neden olan ve olaydan sonra gözaltına alınan 19 yaşındaki A.Ö. tutuklandı.

        Olay Arsin İlçesi Fatih Mahallesi'nde önceki gün saat 23.20 sıralarında meydana geldi. Sevgilisinden ayrıldığı için tabancayla intihara kalkışan A.Ö.'yü polisler ikna etmeye çalıştı. Ancak A.Ö.'nün ikna olmaması üzerine olaya Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden takviye ekip geldi.

        'Yaklaşmayın, kafama sıkarım' diyen A.Ö.'yü ikna çalışmalar sürerken, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Şinasi Kılıç, arkadan yaklaşarak elindeki tabancayı alıp genci etkisiz hale getirmek istedi.

        Ancak bu sırada A.Ö.'nün elindeki tabanca ateş aldı ve kurşunun Emniyet Müdürü Şinasi Kılıç'ın başını sıyırarak geçti. Şinasi Kılıç, Kaşüstü Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

        Olayla ilgili gözaltına alınan A.Ö. çıkarıldığı mahkemece, 'Genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak', 'Toplum huzurunu bozmak' ve 'ruhsatsız silah bulundurmak' suçlarından tutuklandı.

        Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Şinasi Kılıç
        Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Şinasi Kılıç

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ