Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Anna Borodayenko'ya şiddete 200 gün hapis!
        1

        HAYATİ ARIGAN/GAZETE HABERTÜRK

        Rus manken, sinema ve dizi oyuncusu Anna Borodayenko’yu dövüp bıçakla ceketini parçaladığı iddiasıyla yargılanan organizatör Koray G., 6 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.

        2

        İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada iddialara göre, Borodayenko, 10 ay önce organizatör sevgilisi Koray G. ile birlikte gittiği gece kulübünde tartışmaya başladı.

        3

        Borodayenko’nun cep telefonuna gelen mesajlara sinirlenen Koray G., kıskançlık krizine girdi. Koray G.’nin tokat attığı Borodayenko, evine gitti. Peşinden giden Koray G., Rus mankeni evinde bir kez daha döverek hediye aldığı deri ceketi de bıçakla parçaladı.

        4

        Borodayenko’nun şikâyetçi olması üzerine savcılık, Koray G. hakkında ‘yaralama ve mala zarar verme’ suçlarından 8 aydan 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

        5

        ‘VURMADIM’

        Koray G. ifadesinde, “Anna ile 1 haftalık arkadaşlığım oldu. Benden para koparmaya çalıştığını ve başka erkeklerle de görüştüğünü görünce tartıştım. Ancak vurmadım. O gün ona ediye olarak aldığım montu parçalayıp çöpe attım. Mont onun değildir” dedi.

        6

        Borodayenko ise “Bana hakaret ve tehditte bulunarak vurdu. Mankenlik ve oyunculuk yapmamı engelleyeceğini, beni sınır dışı ettireceğini söyledi” diye konuştu.