Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ev sahibi içerideyken soygun!

        Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde ev sahibi içerideyken ikametten yapılan soygun güvenlik kamerasına yansıdı.

        Alınan bilgiye göre, Hayriye Mahallesi'nde ikamet eden İsmet Ay, işe gitmek için evden ayrılınca kapıyı açık unuttu. Mahallede kapıları çalarak dilenen 2 kadın, kapının açık olduğu ikamete girerek ev sahibi Zehra Ay'ın mutfakta olduğu esnada yatak odasına geçti.

        Elbise dolabının içindeki 3 Cumhuriyet altını, küpe ve 700 lirayı çaldığı iddia edilen kadınların, hırsızlık olayının ardından bir süre mahalle sakinleriyle sohbeti de çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı.

        Olayın ardından polise müracaat eden Ay, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Birden bir kadının içeri girmesiyle irkildim. Komşum o esnada 'çıkın, dışarıdan yabancı kadınlar geliyor' diye seslendi. Ben de 'biz evdeyiz ne kadını hiçbir şey yok' dedim. Ardından bir de kontrol için baktım ki odamızdaki hazır olan paralar, birkaç altın ve küpelerim yerinde yok. Ardından koşarak gittim, her tarafa baktım kimseyi bulamadım." diye konuştu.

        Eşi İsmet Ay ise 40 yıldır oturdukları mahallede ilk defa bu tür bir olayla karşılaştıklarını belirterek, hırsızların yakalanmasını istedi.

        Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ