Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Dargeçit'te teröristlerin zarar verdiği camiler onarıldı
        2

        İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Dargeçit Belediyesine görevlendirilen Kaymakam Mehmet Yaşar Yeşiltaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşa hakkettiği hizmeti sunmak için çaba gösterdiklerini belirtti.

        3

        Kısmetli ve Onur taziyeevlerine vatandaşın talebi üzerine klima taktırıldığını ifade eden Yeşiltaş, hizmetlerini vatandaş odaklı gerçekleştirdiklerini kaydetti.

        4

        Camilerin milli birlik ve bütünlüğün teminatı olduğunu dile getiren Yeşiltaş, PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen saldırılarda hasar gören camileri onardıklarını bildirdi.

        5

        Safa, Nur ve Hacı İbrahim camilerinin onarımına vatandaşların da gönüllü katıldığını anlatan Yeşiltaş, şunları kaydetti:

        6

        "Terör saldırısında zarar gören Safa Camisi'nin tavanını değiştirdik. Ayrıca caminin ışıklandırma, mikrofon sistemi, iç süslemeleri ve boyama işlemleri tamamlandı"

        7

        "Nur Camisi'nin ise şadırvanları, tuvalet ve abdest alma yerleri yenilendi. Zarar gören yerler onarıldı. Belediyenin camileri onarması vatandaşı memnun etti.