Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bahçelievler'de silahlı kavga: 3 yaralı

        Bahçelievler'de gece saatlerinde iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavgaya karışan bir kişinin silahından çıkan kurşunlardan 3 kişi yaralandı.

        Olay, Bahçelievler Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gece saat 03:00 sıralarında Fatih Caddesi üzerinde seyir halinde giden bir araçta bulunan 2 kişi ile yolda yürüyen üç kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. İki grup arasındaki tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine aracın sahibi olduğu iddia edilen ve ismi öğrenilemeyen kişi belinden silahını çekerek tartıştıkları kişilere ateş açtı. Şüpheli kişinin silahından çıkan kurşunlar isimleri öğrenilemeyen 3 kişiyi çeşitli yerlerinden yaraladı. Bu sırada olayı gerçekleştiren şüpheli yanındaki kişi ile aracınla kaçmak isterken kaza yaptı. Kaza yapan şüpheliler araçlarını olay yerinde bırakarak başka bir otomobile binerek kaçtılar. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildiridi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken, polis ekipleri de çevrede önlem aldı. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları çevre hastanelere kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

        "BAĞRIŞMA VE SİLAH SESLERİ DUYDUK"

        Olayın meydana geldiği cadde üzerinde bir markette çalışan Furkan Oğuzhan isimli bir genç, "Bağrışma sesleri ve silah sesleri duyduk. En az 10 el silah sesi geldi. Bu şahıs arabayı vurduktan sonra kaçtı gitti yukarı. Sonra buradan beyaz bir cipe binerek kaçtılar" dedi.

        Polis ekipleri olay yerinde ve şüphelilerin kaza yaptıkları araç üzerinde inceleme yaparak kaçan kişilerin kimliklerini tespit etti. Ayrıca polis ekipleri çevredeki işyerlerinde güvenlik kamerası araştırdı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ