Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya'da karısının onu aldattığını iddia eden adam tüfekle dehşet saçtı

        Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde M.Ü., kendisini terk eden eşi F.Ü ile birlikte yaşadığını iddia ettiği R.C.'yi av tüfeğiyle vurdu. Olayda R.C. yaşamını yitirirken, F.Ü. ağır yaralandı. Saldırının ardından M.Ü. jandarmaya teslim oldu.

        Mersin'de oturan F.Ü., iddiaya göre kocası M.Ü'yü terk ederek Kumluca İlçesi'nde erkek arkadaşı R.C. ile yaşamaya başladı. M.Ü., eşinin kaybolduğunu belirterek, jandarma ve polise kayıp başvurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürerken M.Ü., eşinin Kumluca'da olduğu bilgisine ulaştı. 10 Kasım'da ilçeye gelen M.Ü., 13 Kasım'da Finike İlçesi'nde kiraladığı ve arkadaşı S.E.'nin kullandığı otomobille eşi ve birlikte yaşadığı iddia edilen R.C.'nin çalıştığı işyerine gitti.

        M.Ü., yanında getirdiği ruhsatsız av tüfeğiyle işyerinde çalışan eşi F.Ü ve R.C.'ye 4 el ateş ederek geldiği araçla kaçtı. Görgü tanıklarının haber vermesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği R.C. yaşamını yitirirken, F.Ü. Kumluca Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

        TESLİM OLDU

        Olayda sonra Finike İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek teslim olan M.Ü., kullandığı tüfeği de teslim etti. Kumluca Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen M.Ü., çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Polis ekipleri, M.Ü'ye yardım ettiği belirlenen S.E'yi yakalamak için çalışma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ