Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Antalya'da teröristlerle çatışma: 1 terörist ölü, 1 terörist yaralı ele geçirildi
        6

        Polisin bölgedeki operasyonu sürüyor. Teröristlerin yakalandığı bölgede 14 Kasım Pazartesi günü Uzman Çavuş Fazıl Doğruöz, açıla ateşe sonucu şehit olmuştu

        7

        Antalya'da polisten kaçan iki teröristten birinin ölü, diğerinin yaralı ele geçirilmesiyle ilgili yayın yasağı kararı alındığı bildirildi.

        8

        Antalya Valiliği İl Olağanüstü Hal Bürosundan Vali Münir Karaloğlu imzasıyla yapılan açıklamada, 14 Kasım'da yaşanan mefhum terör saldırısının devamı niteliğinde, bu akşam saatlerinde Hurma Mahallesi'nde terör unsurlarıyla güvenlik güçleri arasında temas sağlandığı belirtildi.

        9

        Açıklamada, terör unsurlarıyla ilgili faaliyetlerin sürdüğü, ilgili makamlarca gerekli soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

        10

        Olayın hemen ardından görsel ve yazılı medya, internet ve sosyal medyada haber yapıldığının görüldüğü belirtilen açıklamada, şöyle denildi:

        11

        "2935 sayılı Olağanüstü Hal Kanunu'nun 11. maddesinin f bendi, 'Söz, yazı, resim, film, plak ve ses görüntü bantlarını (kayıt) ve sesle yapılan her türlü yayımı denetlemek, gerektiğinde kayıtlamak veya yasaklamak' hükmü gereğince kamu düzeni ve güvenliğini sağlamak, suç işlenmesinin önlenmesi amacıyla soruşturma tamamlanıncaya kadar soruşturma dosyası kapsamı hakkında yazılı, görsel ve internet medyasında, sosyal medyada her türlü haber, röportaj ve bu içerikteki yayınların yasaklanmasına karar verilmiştir."

        21
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ