Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eski eşini ve kayınvalidesini çocuklarının önünde bıçakladı
        5

        Yurdabak, testi kabul etmedi. Filiz Yurdabak, ikisi Bulut Ü.'ye olmak üzere 1 ay önce 5'nci çocuğunu dünyaya getirdi. Bu sırada Bulut Ü. de bebeğin Tunahan C.'den olduğunu öğrendi.

        6

        Hurdacılık yapan Bulut Ü.,, akşam bebek meselesi yüzünden Filiz Yudabak'la tartıştı. Öfkesine hakim olamayan Bulut Ü., cinnet getirerek çocuklarının gözü önünde bıçakla Filiz Yurdabak ve kayınvalidesi 71 yaşındaki Gülşan Yurdabak'a saldırdı.

        7

        Bulut Ü., bıçağın ucunun eğilmesi üzerine başka bir bıçakla tekrar bıçaklamaya devam etti. Annelerini kanlar içinde gören çocuklar dışarı çıkarak komşulardan yardım istedi. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yapılan müdahale sonrası çok sayıda bıçak darbesi alan Filiz Yurdabak'ın öldüğünü tespit etti. Ağır yaralanan Gülşan Yurdabak ise kaldırıldığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

        8

        Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri tarafından evde gözaltına alınan şüpheli Bulut Ü., sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Poliste 7 ayrı suçtan kaydı bulunduğu öğrenilen Bulut Ü., burada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Namusumu temizledim. Kadın hakları diye birşey var diyorlardı ya. Kadın hakları diye birşey yok" diye seslendi. Soruşturma sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ