Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kocaeli'de bir genç sobadan zehirlenerek öldü

        Afganistan'daki iç savaştan kaçarak iş bulmak için 1 sene önce Türkiye'ye gelen 18 yaşındaki genç, Kocaeli'de yeni işe başladığı bir hayvan çiftliğinde soba zehirlenmesinden hayatını kaybetti.

        Olay Kocaeli'nin Kartepe ilçesi İbrikdere mahallesindeki bir hayvan çiftliğinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Afganistan'daki iç savaştan kaçarak iş bulma ümidiyle abisi ile birlikte Türkiye gelen Ahmet adlı 18 yaşındaki genç, Kartepe İbrikdere'de bulunan bir hayvan çiftliğinde işe başladı.

        Dün gece hayvanların bakımı ile uğraşan Ahmet adlı 18 yaşındaki genç, işi bittikten sonra kendisine ait iki gözlü odada ısınmak için soba yaktı. Yanan sobanın içinden köz dolu kazanı alarak yattığı odaya koyan genç, sabah saatlerinde çiftliğin kahyası tarafından hareketsiz bir şekilde yatarken bulundu.

        Kahyanın haber vermesi üzerine olay yerine 112 ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları incelemede 18 yaşındaki gencin öldüğü belirlendi. Odasına aldığı soba kazanında yanan közlerden sızan karbonmonoksit gazı ile öldüğü tahmin edilen gencin cansız bedeni, Jandarma ekiplerinde yapılan incelemenin arından otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ