Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Öldürüldüğü iddia edilen Kenan Kırmaç'ın parçaları baraj gölünde aranıyor
        9

        ARAMALAR ÇORUM'DA YOĞUNLAŞMIŞTI
        İstanbul'da aracı yakılmış halde bulunan tekstilci işadamı Kenan Kırmaç'ın öldürüldüğü ve cesedinin Çorum'a getirildiği iddiası üzerine Kargı İlçesi'nde arama çalışmaları başlatılmıştı.

        10

        Ekipler cesedin parçalanarak atıldığı iddia edilen Maksutlu Köyü mevkisindeki barajda arama çalışması yapmıştı. İş adamının yakınları da arama çalışmalarını takip etti.

        11

        İstanbul Arnavutköy'de tekstil işiyle uğraşan Kenan Kırmaç'ın otomobili, 10 gün önce yakılmış halde bulundu. Evli 2 ki çocuk babası Kenan Kırmaç ise yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı.

        12

        Soruşturma sırasında bir gasp çetesini ortaya çıkaran polis ekiplerinin gözaltına aldığı bir şüphelinin, arkadaşları ile birlikte Kırmaç'ı öldürerek cesedini Çorum'da parçaladıklarını anlatması üzerine Çorum'da da çalışma başlatıldı.

        13

        BALTAYLA PARÇALAYIP KOVAYLA BARAJA ATMIŞLAR

        Çorum'un Kargı İlçesi'ne bağlı Maksutlu Köyü mevkiindeki barajda polis, jandarma, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından arama çalışmaları başlatıldı.

        14

        Şüphelilerin öldürdükleri işadamının cesedini Kargı İlçesi'ne getirdikleri, burada balta ile parçalayarak bir kovayla baraj gölüne attıkları iddia edildi. Botlarla barajda arama çalışması yapan AFAD ekipleri bir kova buldu.

        15

        15 kişilik ekiple çalışmalar devam ederken, işadamı Kenan Kırmaç'ın yakınları ve ailesinden oluşan yaklaşık 100 kişilik grup da aramaların yapıldığı bölgeye gelmişti.

        16

        KOVA BULUNUNCA UMUTLANDI

        Arama çalışmalarını yakından takip eden Kenan Kırmaç'ın kardeşi Orhan Kımaç, dün şunları söylemişti: Arazi şartlarını böyle düşünmedik. Akıntının çok olduğu bir alan bekliyorduk. Araziyi görünce umutlarımız azaldı.

        17

        Arkadaşlar da kardeşimin bıçak ve balta ile parçalanıp bir kovanın içerisinde nehre atıldığını söyleyince tamamen umutsuz kaldık.

        18

        Ancak en azından 'kardeşimin ufak bir parçasını bulayım da kendisine bir mezar yapayım, bir mezarı olsun' diye nehrin kıyısında çamur, batak demeden arama yaptık.

        19

        En sonunda bir kova bulduk. Şimdi bir umudumuz var. Kovanın bulunduğu yerde su durgun. İnşallah bu alanda dalgıçların aramasıyla bir parçasını buluruz."

        20
        24
        25
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ