Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim Van'ın Çatak ilçesinde bir eğitim meleği: Meltem Çelik
        6

        "İzmir'de klimalı bir evde büyüdüm. Klimayla ısındım, klimayla serinledim. Ailemin tek çocuğuyum. Bursa'da üniversite okudum. Mezun olunca ilk olarak Yukarı Narlıca Mahallesi'ndeki bu okula atandım. Buraya gelince farklı bir dünya ile karşılaştım.

        7

        Soba, tezek, kevenle tanıştım. Havalar burada soğumaya başladı. Ben her sabah kalkıp öğrencilerim üşümesin diye soba yakıyorum. Soba yakmayı da öğrencilerimden öğrendim. Sobayı her sabah tezek, keven ile tutuşturuyorum. Buralar çok güzel çok mutluyum. Köyümü ve öğrencilerimi çok seviyorum."

        8

        ÖĞRENCİLERİN VE VELİLERİN UMUDU OLDU

        Öğrenciler ve köylüler tarafından çok sevilen ve büyük bir zevkle öğretmenlik yaptığını belirten Meltem öğretmen, ders saatleri dışında da öğrencileriyle ilgilenip aile ziyaretleri yapıyor.

        9

        Ailelerle görüşüp çocukların okula devam etmelerini sağlayan Meltem öğretmen, hem öğrencilerin hem velilerin umudu oldu. Özellikle kız çocuklarının okuması için çaba gösteren Meltem öğretmen, "Öğrenciler bazen okula geliyor bazen gelmiyordu. Ben ailelerle görüşmeler yaparak çocukların eğitiminin önemine dikkat çektim. 3 yıl içinde çok sayıda öğrenci hiç aksatmadan okula devam etmeye başladı" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ