Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Şişli'de Özel Harekat destekli operasyon
        1

        İstanbul Şişli'de yüzleri maskeli silahlı 2 kişi, bir akaryakıt istasyonunda soygun girişiminde bulundu.

        2

        Silahlı çatışmanın yaşandığı olayda, şüphelilerden biri yakalanırken diğeri ise kaçmayı başardı.

        3

        Alınan bilgiye göre, Piyalepaşa Bulvarı üzerindeki bir akaryakıt istasyonuna gece saatlerinde gelen yüzleri maskeli silahlı 2 kişiden biri, istasyondaki markete girerek çalışanları silahla tehdit etti.

        4

        Diğer soyguncu ise istasyondaki tüm görevlileri markete toplayarak kapıda beklemeye başladı.

        5

        O sırada akaryakıt almak için istasyonda bulunan 2 sivil polis memuru olaya müdahale etmek isteyince, market kapısında bekleyen soyguncu polislere ateş ederek olay yerinden kaçmaya başladı.

        6

        Market içerisindeki soyguncu polis tarafından etkisiz hale getirilirken, diğer şüpheli ise yaşanan silahlı çatışma ve kovalamacanın ardından izini kaybettirdi.

        7

        Öte yandan, olayın yaşandığı akaryakıt istasyonunun yakınında otomobiliyle refüje çarparak yaralanan ve Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan bir sürücünün silahla başından vurulmuş olduğu belirlendi.

        8

        Polis ekipleri, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayan sürücünün, akaryakıt istasyonundaki soygun girişimi sırasında yaşanan çatışmada yaralanmış olabileceği ihtimaline yönelik inceleme başlattı.

        9

        Akaryakıt istasyonundaki güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyen polis ekipleri, sabah saatlerinde de Şişli Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Eren Sokak'ta bulunun bir adrese baskın düzenledi.

        13
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ