Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İzmir'de Suriyeli çocuğa cinsel taciz

        İzmir'in Konak ilçesinde, 9 yaşındaki Suriyeli erkek çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen bir kişi tutuklandı. Çocuğun ve adamın camiye girişi kameralara yansıdı.

        Edinilen bilgiye göre olay, Konak ilçesi Gümtepe semtinde bulunan Yeşil Çamlık Camiinde geçtiğimiz hafta meydana geldi. Enes A. (29) isimli bir şahıs, iddiaya göre camiye gelen bir çocuğu takip etti. Çocuğun camiye girmesini fırsat bilen şahıs, hemen arkasından tuvalete girdi. Zanlı, küçük çocuğa cinsel tacizde bulundu. Çocuk daha sonra ise camiden kaçarak uzaklaştı.

        Öte yandan küçük çocuk, bir müddet sonra durumu ağlayarak ailesine anlattı. Olay sonrası hemen soluğu emniyette alan çocuğun ailesi, şahıstan şikayetçi oldu. Olay sonrasında hemen harekete geçen Konak İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, zanlıyı kısa sürede güvenlik kameralarından tespit ederek gözaltına aldı.

        ZANLININ VE ÇOCUĞUN GİRİŞ ANI KAMERAYA YANSIDI

        Olaya ilişkin güvenlik kameraları da ortaya çıktı. Caminin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, önce elinde bir poşetle camiye gelen çocuk görülüyor. Bir müddet sonra ise Enes A.'nın çocuğun peşinde geldiği anbean kameralara yansıyor.

        Zanlının çocuğu şadırvandan yanına çağırdığı anlar da kameralar tarafından yine saniye saniye kaydediliyor. Bu arada olayın ardından çocuğun ses kayıtları da ortaya çıktı. Yine kayıtlarda, "Benim pantolonumu indirdi. Pantolunumu çektim ben, beni öptü" dediği duyuluyor.

        Olaylardan ardından gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Enes A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ