Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bahçelievler'de trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı
        1

        Bahçelievler'de gece saatlerinde alkollü olduğu belirtilen bir sürücünün kullandığı araç park halindeki kamyonete arkadan çarptı. Kazadan sürücü hafif yaralı kurutulurken, yanında bulunan bir kişi de feci şekilde can verdi.

        2

        Kaza Bahçelievler, Zafer Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; gece saat 03.00 sıralarında, 34 RNJ 93 plakalı aracın sürücüsü Ertuğrul Özen beraberindeki arkadaşı Behçet Gürel ile Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinde ilerlerken henüz bilinmeyen bir sebeple yolun kenarında park halinde bulunan kamyonete arkadan çarptı.

        3

        Kaza sonrası gürültüye uyanan mahalle sakinleri kamyonetin altına girmiş aracı görünce durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kazanın bulunduğu caddeyi şerit çekerek kapattı.

        4

        Sağlık ekipleri de araç içinde sıkışan Behçet Gürel'e yaptığı ilk müdahalede olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

        5

        İtfaiye ekipleri Gürel'in cansız bedenini yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu sıkıştığı yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Gürel'in cansız bedeni olay yerinde bekleyen cenaze aracı ile Yenibosna Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

        6

        "SÜRÜCÜ YARI SARHOŞTU"

        Olayın meydana geldiği yere yakın bir lokantada çalışan Erhan Fidan isimli bir vatandaş, "Büyük bir ses geldi. Biz zannettikki bomba falan patladı. Bir geldim, baktım araba kamyonetin altına girmiş.

        7

        Süren arkadaşa kapıyı açtım yarı sahoş gibi hareket halinde. Yanındakine baktım oda cansız gibiydi. Vefat etmişti herhalde. Polisi ve ambulansı aradım. Böyle şeyler uzun zamandır görmemiştik.

        8

        Allah rahmet eylesin, gitti arkadaşı. Sürücü yarı sarhoştu, diyor ki 'Beni bu koltuğa kim getirdi. Ben arkada oturuyordum' ne güzel diyor uyanık kendince. Yaralı olan sürücüydü, yanındaki de vefat etmişti" dedi.

        9

        SÜRÜCÜ 158 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

        Kaza sonrası araçtan hafif yaralı olarak kurtulan sürücü Özen'in ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Trafik polislerince sürücüye yapılan alkol testinde 158 promil alkollü olduğu tespit edildi.

        10

        Polis ekipleri sürücü Özen'i gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Bu sırada alkollü sürücü kendisini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi. Kazaya karışan araç çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, polis ekipleri de araç geçişine kapattığı yolu tekrardan açtı. Polis ekiplerinin kazayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ