Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim 2016 KPSS Din Hizmetleri (DHBT) sınav soru ve cevapları açıklandı! ÖSYM DHBT soru ve cevapları!

        Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) oturumu yapıldı. ÖSYM de internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada %10'luk bir sınav soru ve cevaplarını adaylara duyurmuş oldu..

        2016 DHBT SINAVI %10 SORU VE CEVAPLARI

        ÖSYM, internet sitesi üzerinden oturumu bugün tamamlanan KPSS 2016 DHBT sınavının sınav sorularını ve cevap anahtarını duyurdu. Adaylar sınavın soru ve cevaplarınaaşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirler.

        2016 DHBT SINAV SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        ÖSYM tarafından Diyanet İşleri Başkanlığında din hizmetlerinde görev alacak personeli seçmek amacıyla yapılan KPSS DHBT oturumu 09.30'da başladı. Adaylara çoktan seçmeli 40 sorudan oluşan alan bilgisi testi için 60 dakika süre verildi.

        KPSS 2016, Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi oturumuyla tamamlandı.

        Sınav sonuçları ÖSYM'nin ''http://sonuc.osym.gov.tr'' internet adresinden öğrenilecek. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek. (AA)

        ADAYLAR ZORLANDIĞINI DİLE GETİRDİ

        DHBT sınavına bugün giren adaylar, sınavdan çıktıklarında sosyal medya üzerinden sınavın zorluğu hakkında yorumlarda bulundular. İşte adayların DHBT sınav yorumları..

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ