Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Elazığ'da hastanede silahlı saldırı: 2 ölü, 2 yaralı
        1

        Elazığ'da hastanede cinnet getiren damat, kayınvalidesini öldürüp, kayınbiraderi, eşi ve bir hasta yakınını yaralamıştı.

        2

        Doktorlar tarafından kalp masajı ile hayata döndürülen kayınbirader de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

        3

        Olay, saat 21.20 sıralarında Hastane Caddesinde bulunan Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi kampüsünde yer alan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin ikinci katındaki Kulak Burun Boğaz servisinde meydana gelmişti.

        4

        Anne Tuğba G., 7 günlük bebeğini ateşlenince, annesi Zeynep ve kardeşi Faruk Demir'le hastaneye getirmiş, akşam saatlerinde de eşi Ümit G. (22) hastaneye gelmişti.

        5

        Ümit G. bilinmeyen bir nedenden dolayı kayınvalidesi Zeynep Demir'i tabanca ile vurarak öldürmüş, kayınbraderi Faruk Demir'i, karısını ve olayla bağlantısı olmayan Sedar Çiftçibaş'ı yaralamıştı.

        6

        Ağır yaralanan ve doktorlar tarafından kalp masajı ile yaşatılan kayınbirader Faruk Demir, tedavi altına alındığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen gece yarısı 03.00 sıralarında hayatını kaybetti.

        7

        Diğer yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        8

        Saldırı sonrası gözaltına alınan Ümit G. emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

        9

        Saldırgan gazetecilerin "Neden yaptınız" sorusuna ''5 günlük çocuğumu öldürmek isteyenleri vurdum'' yanıtını verdi. (Mustafa UC/ELAZIĞ)