Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Feyzioğlu: 14 Temmuz'dan daha kötü değiliz

        Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, "Sizi temin ederim 14 Temmuz'dakinden daha kötü değiliz. 14 Temmuz'da bir rüyanın içerisinde uyumaktayken hiç olmazsa gözümüzü gerçekliğe açtık" dedi.

        Sakarya Barosu 62'nci kuruluş yılını kutladı. Programda konuşan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini söyledi. Feyzioğlu, "En büyük zorluğu ise kuşkusuz yargı mensupları olarak bizler yaşıyoruz. Bunu aşacağız, sizi temin ederim 14 Temmuz'dakinden daha kötü değiliz. 14 Temmuz'da bir rüyanın içerisinde uyumaktayken hiç olmazsa gözümüzü gerçekliğe açtık. Şimdi o gerçeklikteki sorunlarla mücadele edecek bilgi ve donanıma sahibiz. Türkiye'nin tek çıkış yolu hukukun üstünlüğünü sağlamaktır, bunu sağlamak için Türkiye'nin 100 bin avukatında, hakim ve savcısında gerekli kararlılık ve donanım vardır. Ben avukatlara güveniyorum" dedi.

        PLAKET VERİLDİ

        Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun konuşmasının ardından meslekte 25 ve 40'ıncı yılını tamamlayan avukatlara plaket verilirken Feyzioğlu da Sakarya Barosu Başkanı Zafer Kazan'a bir hediye takdim etti.

        Ramiz Kaan OKTAR/SAKARYA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ