Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da bir kişi balkondan düştü

        Bursa'da arkadaşları ile alkol aldıktan sonra sigara içmek için balkona çıktığı öne sürülen 43 yaşındaki Hasan Tahsin Kurtkaya, 3'üncü kattan düşerek öldü. Polis, Kurtkaya'nın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

        Olay, merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Mahallesi Şen Sokak'ta dün gece meydana geldi. İddiaya göre Hasan Tahsin Kurtkaya, ikisi kadın 3 arkadaşı ile evde alkol kullandıktan sonra çıktığı balkondan düştü. Ağır yaralanan Kurtkaya, kaldırıldığı devlet hastanesinde yaşamını yitirdi. Kurtkaya'nın cesedi, Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

        "UYUMAK İÇİN ODAMIZA GİTTİK"

        Yaşanan olayın ardından Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın olduğu evde yaptığı incelemede bir miktar uyuştucu da buldu. Kurtkaya'nın arkadaşlarının verdikleri ifadelerinde, "Birlikte salonda oturduk. Kendisi bir ara sigara içmek için balkona çıktı. Biz de uyumak için odamıza gittik. Daha sonra sokaktan bağrışma sesleri geldiğini duyduk. Dışarı baktığımız da Hasan yere düşmüştü" diye ifade verdi.

        Eşinden 4 yıl önce boşanan Kurtkaya'nın ölümüyle ilgili soruşturmaya başlandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ