Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Tekirda Çorlu'da AVM'de intihar

        Çorlu'da faaliyet gösteren bir alışveriş merkezinin terasından atlayan genci kurtarmak için 112 Acil Servis ekipleri yaklaşık 1 saat süren kalp masajı yaptı. Gencin hayatta kalma savaşı sağlık ekiplerinin de hayatta tutma mücadelesi verdiği dakikalarda birkaç metre ötedeki kafeteryada hiçbir şey olmamış gibi oturarak kahvelerini yudumlayanlar telefonları ile oynayanlar dikkat çekti.

        Edinilen bilgilere göre olay Çorlu'da Omurtak Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre AVM terasında, uzunca bir süre telefonla konuşan bir kişi, önce elindeki telefonu yere fırlattı ardından da kendisini boşluğa bıraktı.

        KANLAR İÇİNDE KALAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

        Alışveriş merkezinin zemin kattaki giriş kapısının önüne düşen genci görenler polis ve sağlık ekiplerine haber vererek yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik tedbiri alırken 112 Acil Servis ekipleri de genci hayata döndürebilmek için amansız bir mücadeleye girişti. Kanlar içinde kalan yaralıya yaklaşık 1 saat süren kalp masajı yapan sağlık ekipleri tüm çabalara karşın başarılı olamayınca A. U. (28) olduğu öğrenilen genç hayatını kaybetti.

        Sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında, objektiflere insanlık ölmüş dedirten görüntüler de yansıdı.

        A. U.'yu hayatta tutmak için canhıraş mücadele eden sağlık ekiplerinin bir kaç metre uzağında tüm yaşananları film izler gibi izleyenler, sanki hiçbir şey olmamışcasına kahvelerini yudumlamayı ve cep telefonları ile oynamayı sürdürdüler.

        Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ile Olay Yeri İnceleme Büro Amirliği ekipleri de olayın meydana geldiği alışveriş merkezinde inceleme yaparak görgü tanıklarının ifadelerine başvurdular.

        Görgü tanıklarının ifadesinden yola çıkan polis ekipleri Atakan Uzun'un kendisini boşluğa bırakmadan önce attığı cep telefonunu bir süre aradı. Ancak aramalardan ilk anda bir sonuç elde edilemedi. A. U.'nun cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından Çorlu Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ