Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Lütfi Elvan: Bu milleti kalleş saldırılarla kimse korkutamaz

        Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Tanka, topa, tüfeğe göğsünü siper eden bir milleti bu kalleş saldırılar ile kimse korkutamaz, sindiremez. Alçak teröristlere gereken cevap misliyle verilecektir" dedi.

        Kalkınma Bakanı Elvan, Beşiktaş'taki hain saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından "#PolisiminYanındayım" hashtagiyle bir açıklama yaptı. Bakan Elvan'ın açıklaması şöyle:

        "Türkiye düşmanları, hainler, kalleşler yine devrede. Milletimizin huzurunu bozmak ve Türkiye'nin refahının önüne geçmek için bütün hainliklerini ortaya koyuyorlar. Yüce Türk milleti, devletimiz ve hükümetimiz vatanın bekası için bu kalleşlere ve onların arkasındaki güçlere bugüne kadar fırsat vermedi, bundan sonra da vermeyecek. Hain terör örgütlerine karşı amansız mücadelemizi sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. Hepsini Allah'ın izniyle yok edeceğiz. Tanka, topa, tüfeğe göğsünü siper eden bir milleti bu kalleş saldırılar ile kimse korkutamaz, sindiremez. Alçak teröristlere gereken cevap misliyle verilecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İstanbul'daki hain saldırıda şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ