Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Aydın'da erkek cesedi bulundu

        Aydın'ın Nazilli ilçesinde sabah saatlerinde tarlaya giden köylüler, yolun kenarında bir erkek cesedi görünce jandarmaya haber verdi. Başına sıkılan tek kurşunla olay yerinde hayatını kaybeden kişinin 32 yaşındaki Tuncay Sert olduğu ortaya çıktı.

        Olay bu sabah saatlerinde Nazilli'yi İzmir'in Ödemiş İlçesine bağlayan karayolu üzerindeki Aksu Mahallesi'nde bulunan bir aile gazinosu önünde meydana geldi. Sabah saatlerinde tarlaya gitmek için yola çıkan mahalle sakinleri gazino önünde park edilmiş 44 FD 400 Plakalı Kırmızı renkli bir otomobilin birkaç metre ilerisinde yerde hareketsiz yatan bir erkek görünce jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen jandarma yaptığı incelemede üzerinden kimlik çıkmayan genç erkeğin cesedinin yanında 7,65 çapında silah ve cep telefonu buldu.

        5 AYRI SUÇTAN DOSYASI VAR

        Olay yerinde park halinde bulunan özel otomobilin plakasını sorgulayan jandarma ekipleri ulaştıkları araç sahibinden otomobilini Nazilli'ye gitmek için Beydağı ilçesinde oturan 32 yaşındaki Tuncay Sert isimli arkadaşına emanet verdiğini söylemesi üzerine olayı aydınlattı.

        Ölümü şüpheli bulan jandarma yaptığı araştırmada cesedin, beş ayrı suçtan dosyası bulunan ve kısa bir süre önce Ödemiş Cezaevi'nden tahliye olan Tuncay Sert'in, Nazilli'den Beydağ ilçesine giderken yolda arabasını park ederek aşağıya indiğini,yürüyerek cep telefonuyla konuştuktan sonra yanında taşıdığı silahla intihar etmiş olabileceğini belirledi.

        Sert'in cenazesi Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı ilk incelemenin ardından Nazilli Devlet hastanesi morguna gönderilirken,jandarma olayla ilgili olarak çok yönlü soruşturma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ