Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kartal'da bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
        1

        Olay saat 02.00 sıralarında Kartal, Atalar Mahallesi Zülüf Sokakta bulunan 8 katlı apartmanın bodrum katında meydana geldi.

        2

        İddiaya göre evde bulunan Abdurrahim Acar, Mümtaz Akgöl ve yabancı uyruklu olduğu öğrenilen 2 kadın arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine Abdurrahim Acar, 2 kadını ve 62 yaşındaki Mümtaz Akgöl'ü bıçaklamaya başladı.

        3

        Kadınlardan biri hafif şekilde, diğer kadın ve Mümtaz Akgöl ise ağır şekilde yaralandı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi.

        4

        Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralı 2 kadın ambulansla Kartal Dr. Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

        5

        Sağlık ekipleri ağır yaralanan Mümtaz Akgöl'ün ise olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

        6

        Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri , bir süre olayın yaşandığı dairede delil araştırması yaptı.

        7

        Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından ceset cenaze aracına konularak Kartal Dr. Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

        8

        Olayın ardından kaçan Abdurrahim Acar ise yaklaşık bir saat sonra Maltepe Cumhuriyet Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu.

        9