Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Mardinli işadamlarından polise destek ziyareti

        Mardinli İşadamları Derneği yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleştirilen terör saldırılarını kınayarak, Beylikdüzü Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu. Ellerinde karanfiller ile gelen Mardin’lileri İlçe Emniyet Müdürü Niyazi İnci karşıladı. Mardinli İş Adamları Derneği Başkanı Abdulkadir Akkuş ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette, menfur terör saldırısı kınandı.

        Mardinli İş Adamları Derneği Başkanı Abdulkadir Akkuş burada yaptığı konuşmada, ülke olarak terör örgütlerine karşı dayanışma içinde olunması gerektiğini kaydederek, "Bugün milletimiz çok ciddi badirelerden geçiyor. Ancak milletimizde Çanakkale ruhu, milli mücadele ruhu yeniden dirildi ve milletçe ayaktayız. Yaşlısından gencine yeniden ayaklanan ve milli mücadele ruhunu dirilten milletimiz, tarihi yeniden yazıyor. Bu cinayet şebekeleri son çırpınışlarını gerçekleştiriyor, son kanlı oyunlarını oynuyorlar. Bizleri bunlarla susturacaklarını, diz çöktüreceklerine inanıyorlarsa, gerçekten yanılıyorlar. İşte burada da Mardinli iş adamlarımız hissiyatını ifade etmek üzere emniyet mensuplarımızın yanındalar. Omuz omuza birlik ve beraberliğimiz hep böyle devam edecek. Biz birlik olduğumuz sürece bizi hiçbir kuvvet yenemez" dedi.

        "TERÖR ÖRGÜTLERİ HEDEFLERİNE ULAŞAMAZLAR"

        Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Niyazi İnci ise Mardinli İş Adamlarının gösterdikleri duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ederek, "Terör örgütlerinin asıl hedefi emniyet mensupları değil, ülkenin tamamıdır. Politik hedefleri olan bu hainler milletimizin aklı ile değil, korkularıyla hareket etmesini istemektedir. Türk Milleti korkmaz ve korkuyla hareket edeceğini düşünenler hiçbir zaman hedefine ulaşamaz. 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında da görüldüğü üzere bu millet, birlik ve beraberliğini hiçbir zaman bozmayacaktır. Daha güçlü gelecek hedeflerini gerçekleştirecektir" diye konuştu.

        "BU ÜLKEYİ SEVEN MİLYONLARCA GENÇ VAR"

        Mardinli İş Adamları Derneği Başkan yardimcısı M.Remzi Tanış ise polislerimizin her zaman yanında, bu vatana göz dikenlerin karşısında olduklarını ifade ederek, “Terör örgütleri, bu ülkenin arkasında canını vermeye hazır milyonlarca vatan evladının olduğunu unutmasınlar. Biz bu ülkenin vatanını , bayrağını seven insanlar olarak ne zaman üzerimize düşen bir görev olursa yapmaya hazırız. Şehit olan polis ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" şeklinde konuştu.

        EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE DUYGUSAL ANLAR

        Ziyaret sırasında zaman zaman duygusal anlar da yaşandı. Emniyet Müdürü İnci , gerçekleştirdikleri anlamlı ziyaretten dolayı başkan Akkuş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirdi.

        Mardinli İş Adamları, Şehitlerin ruhlarına hediye ettikleri duayı okuduktan sonra emniyet mensuplarına teker teker başsağlığı dileyerek ve yanlarında olduklarını ifade ederek karanfil hediye ettiler

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ