Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kılıçdaroğlu, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle İstanbul Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

        Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ve beraberindekileri, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan karşıladı.

        Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyareti yaklaşık yarım saat sürdü. Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Kılıçdaroğlu, taziye ziyaretine geldiğini belirterek, başsağlığı dilediğini söyledi.

        Vatansever polislerin gece gündüz, 24 saat çalıştığını, emek harcadığını belirten Kılıçdaroğlu:

        "Bizi koruyorlar, evimizde rahat uyuyalım, sokaklarda, caddelerde rahat gezelim diye onlar fedakarca çalışıyorlar. Onlara başsağlığı dilemek hepimizin görevi. Acılarını paylaştığımızı ifade ettim, başsağlığı dileklerimi ilettim. Tekrar buradan bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. İnşallah bir daha bu tür olaylar Türkiye'nin gündemine gelmez." diye konuştu.

        BAŞSAVCIDAN TAZİYE ZİYARETİ

        Öte yandan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, İstanbul Adalet Komisyonu Başkanı Ayhan Ayan ve beraberindeki heyet de Mustafa Çalışkan'a taziye ziyaretinde bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ