Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da gittiği hastanede canlı bomba paniği yaşatan Muhammet Osman konuştu: Özür bekliyorum

        Bursa'da tedavi olmak için gittiği hastanede röntgen cihazına, bomba ve silahlı kemerle girince büyük panik yaşatan 15 yaşındaki liseli genç konuştu.

        "ÖZÜR BEKLİYORUM"

        Hastanenin boşaltıldığını ve kendisini muayene eden doktorun dahi şaşırdığını belirten Muhammet Osman, "Beni bir anda canlı bomba ilan ettiler. Özür bekliyorum" dedi.

        Ovakça'daki Tarık Şara Lisesi öğrencisi 15 yaşındaki Muhammet Osman, ayağındaki ağrı sebebiyle Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi'ne gitti. Doktorun muayene ettiği ve röntgene havale ettiği Osman'ın röntgen filmi çekildiği anda herkes birden telaşlandı.

        Pantolon kemerindeki oyuncak bomba ve tabancalı toka röntgende hemşire tarafından fark edilen Osman için hastaneye polis ekipleri çağrıldı.

        "KİMSE RÖNTGENE GİRERKEN ÜZERİMDEKİ METALLERİ ÇIKARMAMI SÖYLEMEDİ"

        Hastane boşaltılırken, polislerin dikkatiyle olay aydınlatıldı. Kendi doktorunun bile şaşırdığını anlatan Muhammet Osman, "Kimse röntgene girerken üzerimdeki metalleri çıkarmam konusunda uyarmadı. Filmin çıkmasını bekliyorduk. Hemşire bir bakmış, "Canlı bomba var, bomba düzeneği var" demiş. Bunun üzerine tüm emniyet ayağa kalktı. Hastaneyi boşaltmaya başladılar. Kendi doktorum bile "ne oluyor" dedi. Ben kontrol ettim. İyi ki burada patlatmadın" dedi. Ondan sonra aldılar beni götürdüler. Arama yaptılar. Polisler bir şey bulamadılar. Kemeri görünce polisler de şok oldu" dedi.

        Kemerin tokasında bomba ve silah figürü olduğunu kaydeden Osman, "Beni bir anda canlı bomba ilan ettiler. Mağdurum. Özür bekliyorum. Daha önce hiç böyle bir şey başıma gelmedi" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ