Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adıyaman'da silahlı kavga

        Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde, iki grup arasında araç park etme nedeniyle çıkan kavgada 2'si polis, 4 kişi silahla yaralandı.

        Olay, öğleden sonra Cami Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Akif İlkokulu yakınında araç park etme nedeniyle iki grup arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmayı görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen polisin müdahale ederek sonlandırmaya çalıştığı kavga sırasında kimliği belirsiz bir kişinin ateşlediği tabancadan çıkan kurşunlar Tevfik Demiral, Ebubekir Kuştepe ile polis memurları Mikail Kızılca ve Erhan Gülsoy'a isabet etti.

        EKİPLER SEVK EDİLDİ

        Silah seslerinin ardından bölgeye takviye polis ekipleri ile sağlık ekipleri sevk edildi. Tabanca kurşunuyla yaralanan 2'si polis 4 kişi ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesi'ne götürülürken, polisler de inceleme başlatarak kavgaya karışan bazı kişileri gözaltına aldı. Acil serviste tedavisine başlanan yaralılardan durumu ağır olan Tevfik Demiral ile polis memuru Erhan Gülsoy, ilk müdahale sonrası Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

        Bu sırada olayı duyan Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya da hastaneye gelerek yaralıların sağlık durumuna ilişkin doktorlardan bilgi aldı.

        Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ