Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Mersin Erdemli'de pansiyonda kalan baba ve anne öldü, bebekleri hastaneye kaldırıldı

        Mersin'in Erdemli ilçesinde pansiyon odasının balkonundan aşağı düşen Suriye uyruklu bir kişi hayatını kaybederken, kaldığı odada ise karısı öldürülmüş halde bulundu. Cinayetin tek şahidi 10 aylık bebek ise hastaneye kaldırıldı.

        Edinilen bilgiye göre, olay ilçe merkezinde Mersin- Antalya D-400 karayolu üzerinde bir pansiyonda yaşandı. Sabah saatlerinde büyük bir gürültü duyan çalışanlar polisi arayıp durumu bildirdi. Polisin yaptığı incelemede Suriye uyruklu Walid Arouanı adlı kişinin pansiyon yanındaki marketin gölgeliğini de kırıp düşerek yere çakıldığını ve öldüğünü belirledi.

        Kaldığı odayı incelemek için çıkan ekipler bu kez de Walid Arouanı'nin eşi Renim Taha Mehlul 'u öldürülmüş halde buldu. Olayın tek tanığı olan çiftin 10 aylık çocuğu Hüsana Arouani ise Erdemli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hüsana bebek, muayeneden geçirilip, özel bir odaya alındı.

        Suriye uyruklu adamın, vücudunda kesiler bulunan karısını öldürdüğü üzerinde duran polisler, adamın 6 katlı pansiyonun 4. kattan atlayıp kaçmaya çalışırken ya da intihar etmiş olabileceğini düşünüyor.

        Olayın şaşkınlığını yaşayan market sahibi Ali Rıza Güllü olayı polislerden öğrendiklerini belirterek, "Adam pansiyonun 4'üncü katından atlamış. Gölgeliğin üzerine düşmüş, orası kırılınca aşağıya düşüp çakılmış" dedi.

        Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ