Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Çanakkale'de Afganlıların partisi karakolda bitti

        Çanakkale'de 8 kişi kaldıkları evde parti düzenleyip eğlenen Afgan uyruklu gençlerden 6'sı, gecenin sonunda bağladıkları 2 arkadaşlarının 5 bin TL'sini gasp etti. 6 Afgan kaçmak isterken yakalandı.

        Çanakkale İsmetpaşa Mahallesi Setboyu caddesinde bir evde önceki gece Afgan uyruklu 8 genç bir araya geldi. Sabaha kadar eğlenen gruptan 6 kişi, iki Afganlı M.N. (20) ve H.V'nin (19) el ve ayaklarını bağladı.

        Ardından üzerlerinde bulunan toplam 5 bin TL ve iki adet son model cep telefonunu alan şüpheliler kayıplara karıştı. Kendi çabaları ile kurtulan M.N. ve H.V. durumu polise bildirdi.

        Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri eşkal doğrultusunda çalışma başlattı. Bölgedeki kamera ve mobese kayıtlarının incelenmesinin ardından 6 Afganlının karayolu ile İstanbul'a gittikleri tespit edildi.

        Polis ekipleri otobüsle İstanbul'a kaçan 6 afganlıyı Edirne'nin Keşan ilçesinde bir yolcu otobüste yakaladı. Gözaltına alınan Ehsan N. (20), Abdulganı A. (20), Muhammed V. (19), Cahıd N. (20), Muhammed A. (19) ve Muhammed K. (20) adlı 6 şüpheli Çanakkale'ye getirildikten sonra Devlet Hastanesi Acil servisindeki sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

        Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ