Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kars-Arpaçay-Çıldır Karayolu'nda bir sürücünün yüzü buz tuttu

        Kars-Arpaçay-Çıldır Karayolu'nda tipiden kapanan yolda çok sayıda araç mahsur kaldı. Yolda mahsur kalan araçları iş makineleri kurtardı. Bir sürücünün ise yüzü buz tuttu.

        Kars'ta önceki gün başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı ve tipi sebebiyle, Kars-Arpaçay-Çıldır karayolunun Arpaçay rampasında araçlar mahsur kaldı. Mahsur kalan araçların yardımına ise Arpaçay Belediyesi ile Karayolları ekipleri yetişti.

        ARACINI KURTARMAK İSTERKEN YÜZÜ BUZ TUTTU

        Kendi imkanlarıyla tipide aracını kurtarmak isteyen bir sürücünün yüzü buz tuttu. Buz tutan yüzüne aldırış etmeden aracını kurtarmaya çalışan sürücü buz tutan suratı kameralara yansıdı.

        Tipinin etkili olduğu bölgede önce kapalı yol açıldı. Ardından iş makineleriyle araçlar çekilerek battıkları yerden kurtarıldı. Tipinin etkili olduğu bölgede açılan yollar tekrar kapanırken, karayolları ekipleri sürekli yolu açık tutmaya çalışıyor.

        TİPİDEN DOLAYO 58 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPALI

        Kar yağışının ardından özellikle yüksek kesimlerde etkili olan tipiden 58 köy yolu da ulaşıma kapalı bulunuyor. Kapalı bulunan köylerin yollarının yeniden ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi`ne bağlı ekipler, çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ