Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da eşi tarafından bıçaklanan kadın hastanede öldü

        Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde hakkında evden uzaklaştırma kararı verilen, boşanma davası açtığı eşi tarafından bıçaklanan 34 yaşındaki kadın, kaldırıldığı hastanede öldü.

        Sakarya Mahallesi'nde oturan ve bir markette çalışan 3 çocuk annesi Fatma A., şiddet uyguladığı gerekçesiyle özel güvenlik görevlisi Taner Tahsin A.'ya geçen yıl kasım ayında boşanma davası açtı.

        OTOMOBİLİN ARKASINDA SAKLANDI, ARKASINDAN SALDIRIP 15 KEZ BIÇAKLADI

        Boşanma süreci devam ederken mahkeme, Taner Tahsin A. hakkında evden uzaklaştırma kararı verdi. Eşini iş yerine giderken takip etmeye başlayan şüpheli, kadının kullandığı güzergahta park halindeki otomobilin arkasına saklandı. Taner Tahsin A, yanından geçen Fatma A'ya arkasından saldırarak 15 kez bıçaklayıp kaçtı.

        112 Acil Servis ekiplerince Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Fatma A, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Bir süre sonra polise teslim olan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Bu arada, Taner Tahsin A'nın, sokakta park halindeki otomobilin arkasına saklanması ve eşine saldırma anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ