Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Muğla'da bir kişi nitihar girişiminde bulundu

        Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde çalıştığı işyerinden parasını alamadığını iddia eden F.Y. isimli çalışan yapımı devam eden ve bitme aşamasına gelen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin ikinci katında bulunan yemekhanenin terasına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Yaklaşık bir saat süren ikna çabalarının ardından 6 bin lirayı bulan parasını alan F.Y. terastan indi.

        Menteşe İlçesi'nde vatandaşlar yapımı devam eden ve bitme aşamasına gelen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin ikinci katında bulunan yemekhanenin terasına bir kişinin çıktığını fark ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdiler. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri ikinci kata çıkarak yemekhanenin terasına çıkan kişiyi indirmek için ikna etmeye çalışırken itfaiye ekipleri zemine atlama yatağı yerleştirdi.

        POLİSTEN PARASINI ALIP TERASTAN İNDİ

        İsminin F.Y. olduğu öğrenilen kişi polise bir süreden bu yana çalıştığı inşaattan 6 bin lira alacağı bulunduğunu paranın gelmemesi durumunda atlayacağını söyledi. Polis ekiplerinin F.Y.'yi aşağıya indirmek için ikna çalışmalarına Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde görevli bir psikolog da eşlik etti. Bir yandan ikna çalışmaları devam ederken diğer yandan inşaatın sahibi olay yerine çağırdı. İşyeri sahibi, F.Y.'ye teslim edilmek üzere yanında getirdiği 6 bin lirayı polise teslim etti. Yaklaşık bir saat süren intihar girişimi polisin F.Y.'ye 6 bin lirayı vermesi ile sona erdi. Polisten parasını alan F.Y., çıktığı terastan indi ve ifadesi için polis merkezine götürüldü.

        Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ni yakınında bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde meydana gelen yaklaşık bir saati bulan intihar girişimini vatandaşlar meraklı gözlerle izledi. Bazı vatandaşlar ise intihar girişimini cep telefonuna kaydetti.

        Kadir TAMER / MUĞLA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ