Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Manisa'da alkollü bir kadın caddeye tuvaletini yaptı

        Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde alkollü kadın sürücü polise zor anlar yaşattı. Işıklarda bekleyen bir araca arkadan çarpan 35 yaşındaki P.E, önce ehliyetini vermemek için direndi, sonra polis memurlarının gözünün önünde pantolonunu indirerek ana caddeye tuvaletini yaptı.

        OTOMOBİLE ARKADAN ÇARPTI

        Olay Manisa Şehzadeler ilçesi, Gediz ışıklı kavşakta meydana geldi. İddiaya göre, P.E (35) isimli kadın sürücü İzmir yönünden Akhisar yönüne seyir halindeyken, aynı yönde seyir halinde olan ve trafik ışıklarında bekleyen bir otomobile arkadan çarptı. Kazada otomobillerde maddi hasar meydana gelirken, herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

        TUVALETİNİ YAPTI

        Olay yerine gelen trafik polisleri kazaya sebep olan kadın sürücü P.E'den ehliyetini vermesini istedi. Polisin yoğun ısrarı sonucunda ehliyetini vermeyi kabul eden alkollü kadın, bir anda pantolonu indirerek ana cadde üzerinde tuvaletini yapmaya başladı. Büyük şaşkınlık yaşayan polis memurları, alkol sınırını aşan genç kadını gözaltına aldı.

        280 PROMİL ALKOL

        Manisa Devlet Hastanesi'ne götürülen P.E. polis arabasının camlarını yumrukladı. Polis memurları tarafında güçlükle kontrol altına alınan genç kadın sağlık raporu alındıktan sonra karakola götürüldü. P.E'nin 280 promil alkollü olduğu öğrenildi.

        AHMET ÜNSAL / MANİSA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ