Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Muğla'da bir kişi annesinin mezarı başında intihar etti

        Muğla'nın Milas ilçesinde yaşayan 44 yaşındaki T. Y., annesinin mezarı başında çenesinin altına dayadığı av tüfeğiyle yaşamına son verdi.

        Milas'ın kırsal Kayabaşı Mahallesi'nde çiftçilik yapan T. Y., dün sabah evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Bunun üzerine eşi Songül Y., durumu aynı mahalledeki yakınlarından Ali Manisalı'ya bildirdi. Manisalı, Y.'yi bulmak için gidebileceği yerleri aramaya başladı. Y.'yi Kayabaşı Mezarlığı'nda annesinin mezarı başında kanlar içinde yerde yatarken bulan Manisalı, durumu jandarma ve 112 Acil Servis'e bildirdi. Sağlık ekipleri, Y.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemede Y.'nin ruhsatsız av tüfeğini çenesinin altına dayayarak intihar ettiği anlaşıldı. Y.'nin cesedi, jandarma ve savcının gerekli incelemeleriin ardından otopsi için Milas 75'inci Yıl Milas Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

        Soruşturma başlatan jandarma, bir süredir psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü ve dün "İyiyim" diyerek hastaneye sağlık kontrolüne gitmediği öğrenilen Y.'nin intihar nedeninin araştırıldığını bildirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ