Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem El Bab şehidi AK Partili vekil Cemal Öztürk'ün yeğeni çıktı

        Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ ile çıkan çatışmada şehit olan Teğmen Furkan Yayla'nın AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk'ün yeğeni olduğu öğrenildi.

        Fırat Kalkanı harekatının devam ettiği El Bab'da dün sabah saatlerinde terör örgütü DEAŞ militanları, Türk birliğinin bulunduğu bölgeye saldırı düzenledi.

        Saldırıda çok sayıda terörist etkisiz hale getirilirken, 1 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Çatışmada şehit olan askerin 25 yaşındaki Teğmen Furkan Yayla olduğu öğrenildi. İki kardeş olduğu belirtilen şehit Teğmen Yayla'nın bekar olduğu, cenazesinin de Gaziantep'te yapılacak törenin ardından memleketi Giresun'un Çanakçı İlçesi'ndeki Akköy Köyü'ne defnedileceği bildirildi.

        YEĞENİM ŞEHİT OLMUŞTUR

        AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk Twitter'dan yeğenini şehit olduğu mesajını paylaştı. Öztürk, şehit Teğmen Furkan Yayla'nın fotoğrafını paylaşıp altına şu mesajı yazdı: "Yeğenim Teğmen Furkan Yayla El- Bab'ta şehit olmuştur. Aziz şehidimize ve tüm şehitlerimize rahmetler, milletimize sabırlar dilerim."

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ