Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Korse, sargı bezi ve uzun çorap şüphesi kuryeleri yakalattı

        Edirne Kapıkule'den yurt dışına çıkmak isteyen Karadağ uyruklu E.T. 'nin kullandığı otomobil durduruldu. E.T. ve yanında bulunan A.A.'nın yapılan üst aramasında vücutlarına sarılı bir şekilde 9.5 kilo gram eroin ele geçirildi.

        Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Türkiye'ye giriş yapmak üzere Kapıkule Tır Gümrük Sahasına gelen Karadağ uyruklu E.T.'nin kullandığı otomoili durdurdu. Şoför E.T. ve yanında bulunan A.A.'nın valizlerinde yapılan aramalarda günlük kıyafetlerinin dışında korse, sargı bezi ve uzun çorapların bulunması muhafaza ekiplerini şüphelendirdi.

        BİR GÜN SONRA ÇIKMAK İSTERLERKEN YAKALANDILAR

        Karadağ uyruklu A.A.'nın kullandığı otomobil takibe alındı. Türkiye'ye girdikten 1 gün sonra yeniden yurt dışına çıkmak için Kapıkule sınır kapısına gelen otomobil durduruldu. Otomobil X-Ray cihazına sokularak detaylı inceleme yapıldı. Otomobilde bulunan şoför E.T. ve A.A.'da detaylı üst araması yapıldı.

        850 BİN LİRA DEĞERİNDE UYUŞTURUCU BULUNDU

        Şüpheliler E.T. ve A.A.'nın yapılan üst aramasında sargı bezi, korse ve bant ile vücutlarına sarılı halde piyasa değeri 850 bin TL olan 9 kilo 500 gram eroin ele geçirildi. Mahkemeye sevk edilen şahıslar tutuklanarak Edirne Cezaevine gönderildi.

        Nihat ULUDAĞ / İSTANBUL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ