Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Zonguldak'ta Çalışanlarla tartıştı, pompalı tüfekle mağazayı bastı!

        Olay, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'ndeki bir giyim mağazasında meydana geldi. İddiaya göre dün mağazaya gelen Muzaffer K., çalışanlarla tartışıp ayrıldı. Sabah mağazanın açılması ile birlikte elinde av tüfeği ile içeri giren saldırgan etrafa rast gele ateş açmaya başladı. Bu sırada büyük korku ve panik yaşayan mağaza çalışanları ise tezgahların altına saklanarak kendilerini korumaya çalıştı.

        Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Saldırgan bir süre sonra elindeki silahı bırakıp polise teslim oldu. Gözaltına alınan saldırgan sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, mağaza yönetimi çalışanların yaşadığı korkuyu üzerlerinden atmaları için izin vererek iş yerini yaklaşık 6 saat kapalı tuttu.

        MAĞAZA BASKINI KAMERADA

        Giyim mağazasına av tüfeği ile girip etrafa rast gele ateş açan saldırgan ve çalışanların yaşadığı korku iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde saldırganın elinde av tüfeği ile mağazaya girdiği, etrafa ateş açması sonucu mağaza çalışanlarının yere yatarak tezgahların altına ve arkalarına saklanmaya çalıştığı görülüyor. Silahlı saldırganın elindeki silahı bıraktıktan sonra polise teslim olması ve yere yatırılıp kelepçelenme anı da güvenlik kameralarına yansıdı. Savcılığın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ